Kezdőlap Kivételes emberek A hős, aki ringbe száll az igazságért

A hős, aki ringbe száll az igazságért

netmed

Dr. Őem. Csabai Attila dr. Habil világi és vallási méltóság küzd azért, hogy szebbé, jobbá, egészségesebbé tegye azok életét, akikkel nem bánt igazságosan a sors.

Igazi hős az tud lenni, akiben olyan lánggal lobog az igazság lángja, mint Monsignore szívében. Jogászi, prókátori, ügyeljáróként-i intézkedéseit, közismert eredményességét a halmozott tudásanyagával érte el.

A védelmi, biztonsági és egyéb, a természetes személyek életét, családját, jogait, méltóságát veszélyeztető gondok, károkozások, krízis helyzetek kialakulását megelőző, még az áldozattá válás végső  stádiumában szereplő egyének felkérései, megbízásaik mennyisége túlzottá vált, Csabai úr teljesen kimerült. Számára nincs lehetetlen, Ő akkor kezd el gondolkodni amikor mások befejezték, viszont azt szeretnénk, hogy a talentumot még közelebbről megismerhessék. így érzékelhetőbb őeminenciája teherbíró képessége, valamint azon elve, hogy ő kizárólag győzelmet ismeri el. Éppen ezért  utólag is fogadja minden elismerésünket, hiszen az adott évben nem kevesebb, mint 107 darab nyertes ügye volt, amely az előkelő 07. helyen szereplését eredményezte a Top 100 listán.

A saját HIT-ének aktív gyakorlójaként, mint vallási és világi méltóság státuszában, lehetőségeivel élve humanitárius és karitatív missziókat delegál az általa megítélt országokba, hazánkban is tesz és küzd mások túléléséért, az igazságtételért. Hitéleti, szellemi és anyagi javak adományozója,  folyamatosan segít súlyosan beteg gyermekeknek, miközben életek ezreit változtatja meg pozitív és építő gondolatainak, előadásain történő közvetítésével. 

A magyar származású méltóság már több alkalommal részesült Őszentsége, a Pápa Apostoli és Misszionárius Követi áldásában, mellette a Szeplőtelen Szűz Mária folytonos anyai ölelése áldásában. Szt. István Bazilika a hitéleti szolgálatát és státuszát áldotta meg, Dunapataj Pápai jogú Plébánia c. Főesperese általános Megbízottjaként mellette Titok Biztosaként, 10 éves vallási szolgálatát részesítették áldásban. Nemzetközi diplomácia védelmét élvezi, számos magas tisztség, pozíció és kitüntetés birtokosa. Státuszok és eredmények mögött álló kemény munkáját azok becsülik igazán, akik életét közvetlenül és gyökerestül megváltoztatta.Hosszútávú célja, hogy minél szélesebb körben lássák át rendszereit, önmagától formálódjon pozitív irányba a felnövekvő generáció erkölcsileg, morálisan azon értékeket kiközvetítve, mint az alapvető magatartások, kommunikációk, hagyományok, vallások, emberek kölcsönös tisztelete, amelyek fundamentumai változtatják meg nem csupán az egyének és a szűkebb közösségek, de egész nemzetünk életét. 

Most egy olyan nagyszabású projectbe vágott bele a főtámogatók egyikeként, amely történelmi, nyelvészeti, kulturális  és össznemzeti értékeket tartalmaz. Természetesen a jótékony oldala ebben a misszióban sem marad el, ráadásul az összefogás és párbeszéd jegyében valósul meg. Az ilyen projecteket különösen szívügyének tekinti Őeminenciája, megtisztelve érzi magát, hogy másokkal közösen érhet el ilyen nemes célokat. 

Az igazi hősök köztünk járnak, néha talárban, néha boxfelszerelésben, máskor pedig egy szerény és mégis olyan sokat elért jótét lélek bőrében.

R.M.

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó cikkek