Kezdőlap Kivételes emberek A Marvel sztárjai gratuláltak a kisfiúnak, aki megmentette a húga életét

A Marvel sztárjai gratuláltak a kisfiúnak, aki megmentette a húga életét

netmed

A hatéves kisfiú hősies tette mellett, a Marvel sztárjai sem mentek el szó nélkül. Gratuláltak Bridger Walkernek, akinek húgát meg akarta támadni egy kutya, de ő elé vetette magát, hogy megvédje a kislány életét. 

Az elképesztő eset után, megkérdezték tőle, hogy miért csinálta mindezt, ám erre csak annyit felelt, ha valakinek meg kell halnia, akkor az ő legyen. Sok vele egyidős kisgyermekben nem lett volna ennyi lélekjelenlét és önfeláldozó szeretet.

A megvadult kutya többször is beleharapott a kisfiú arcába, mire sikerült a testvérével biztonságos helyre menekülnie. Később kilencven öltéssel kellett összevarrni.

Walker megkért mindenkit, hogy osszák meg a történetet, így hátha eljut a kisfiú példaképeihez, vagyis a Marvel-moziverzum szuperhőseihez. Sikerrel járt, így kapott egy személyes üzenetet Pókembertől (Tom Holland), Hulktól (Mark Ruffalo), Amerika Kapitány azaz Chris Evans pedig videóüzenetben méltatta hősies tettét. https://www.instagram.com/tv/CCrmxv1gTek/?utm_source=ig_web_copy_link

Nemrég pedig már Vasember, azaz Robert Downey Jr. videója is felkerült.
https://www.instagram.com/p/CCv0uF5A9PP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó cikkek