Kezdőlap Belföld Balaton átúszás 2020. augusztus 01.

Balaton átúszás 2020. augusztus 01.

netmed

Verőfényes napsütés, kitűnő vízminőség, kellemes vízhőmérséklet, csodaszép időjárás. Minden tökéletesen adott volt a 38. Balaton-átúszás megrendezésére, mely az idén is a Lidl szervezésében zajlott.

Mindemellett a jó társaság, a profi szervezés, a jó hangulat még inkább megteremtette, hogy egy igazán maradandó élményt szerezhettek a résztvevők.

Közel 30 ezer résztvevő érezte úgy, hogy próbára teszi újra vagy netán először, a kitartását, úszástudását és mindeközben élvezi a Balaton szépségét.

A hagyományőrző sportrendezvények egyike a Balaton-átúszás is, ahol két táv teljesítésére volt most lehetőség; így a klasszikus 5,2 km-es táv és volt egy rövidebb, a 2,6 km. A járvány okozta, hosszúra nyúlt bezártság ezt az élményt, a szabadság érzését még inkább felfokozta; hódolni a sportnak, a szeretett nyíltvízi úszásnak, újra találkozni a barátainkkal, együtt tölteni minőségi időt a Családdal, ez mind-mind óriási kikapcsolódás is volt egyben, annak ellenére, hogy mindkét táv nagy erőpróba is volt egyben, ráadásul a viszonylag erős hullámokkal is bizony meg kellett küzdeni. …nagyon jó volt, köszönjük, jó, hogy ott lehettünk!

Szép volt, jó volt, jók voltunk, megérte!

Jövőre Veled, Veletek, újra ugyanott!

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó cikkek