Kezdőlap Belföld Dzsudzsák Balázs aláírt a DVSC-hez

Dzsudzsák Balázs aláírt a DVSC-hez

netmed

 Dzsudzsák Balázs tizenkét év után visszatért nevelőegyesületéhez, a jelenleg másodosztályú Debreceni VSC labdarúgócsapatához.

A 33 esztendős szélső egyelőre a bajnokság végéig szóló szerződést írt alá, de a felek az esetleges folytatásról is leülnek majd tárgyalni.
A 108-szoros válogatott játékos érkezését a Loki nyilvános edzése előtt Szabó Péter, a DVSC Futballszervező Zrt. elnöke jelentette be a szurkolóknak. A Nagyerdei Stadion gyepére érkező Dzsudzsákot vastapssal fogadták a nézők.
A futballista elmondta: 12 év külföldi szerepléssel, 108 válogatott mérkőzéssel, magyar és holland bajnoki címmel a háta mögött nagy örömmel tért vissza a Lokihoz, mert úgy érzi, ezzel lett teljes a karrierje. A családja, a szülei után a DVSC-nek köszönheti a legtöbbet, és minden tudásával igyekszik majd segíteni a csapatot a céljai elérésében.

Debrecen, 2020. szeptember 22. Dzsudzsák Balázs, a DVSC labdarúgócsapatának új játékosa a csapat nyilvános edzésén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. szeptember 22-én. A 33 esztendõs, 108-szoros válogatott szélsõ tizenkét év után visszatért nevelõegyesületéhez, a jelenleg másodosztályú Debreceni VSC labdarúgócsapatához, egyelõre a bajnokság végéig szóló szerzõdést írt alá. MTI/Czeglédi Zsolt

“A DVSC-nek nem az NB II-ben van a helye, azon leszek, hogy a Loki a szezon végén visszajusson az NB I-be” – fogalmazott Dzsudzsák.
Az első élvonalbeli mérkőzését a Debrecen színeiben játszó támadó a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elárulta, a lengyel bajnokságból komolyan érdeklődött iránta egy csapat, de várhatott volna még törökországi és szaúdi ajánlatra is.
“Sikerre éhes labdarúgóként érkeztem. Remélem, a teljesítményemmel meg tudom győzni Kondás Elemért, hogy a pályán a helyem. Messze vagyok a levezetéstől, sokkal többet érzek magamban, minthogy megelégedjek a kispaddal és az utolsó húsz percekkel” – nyilatkozta Dzsudzsák, aki a válogatottba való visszatérését firtató kérdésre hangsúlyozta, reményei szerint még szerepelhet a nemzeti együttesben, de a legfontosabbnak most azt tartja, hogy minél többször pályára lépjen a DVSC-ben.

Debrecen, 2020. szeptember 22. Dzsudzsák Balázs, a DVSC labdarúgócsapatának új játékosa (k) a csapat nyilvános edzésén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. szeptember 22-én. A 33 esztendõs, 108-szoros válogatott szélsõ tizenkét év után visszatért nevelõegyesületéhez, a jelenleg másodosztályú Debreceni VSC labdarúgócsapatához, egyelõre a bajnokság végéig szóló szerzõdést írt alá. MTI/Czeglédi Zsolt

Dzsudzsák arról is beszélt, hogy 19-es mezben fog játszani, mert abban robbant be a köztudatba a DVSC színeiben, illetve tervei szerint Debrecenből vonul majd vissza.
Dzsudzsák három bajnoki címet és egy Szuperkupát nyert a hajdúsági együttessel, mielőtt 2008-ban a holland PSV Eindhovenhez igazolt, amellyel szintén egy bajnoki címet ünnepelhetett. Három évvel később Oroszországba szerződött, ahol előbb az Anzsi Mahacskala, majd a Dinamo Moszkva labdarúgója volt. Egy rövid törökországi kitérőt követően az elmúlt négy idényt az Egyesült Arab Emírségekben töltötte, ahol az al-Vahda, az al-Ittihad és az el-Ajn játékosa is volt.

Forrás: MTI

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó cikkek