Kezdőlap Belföld Jégkrémadományt oszt a hátrányos helyzetű gyerekeknek a Máltai Szeretetszolgálat

Jégkrémadományt oszt a hátrányos helyzetű gyerekeknek a Máltai Szeretetszolgálat

netmed

Jégkrémet oszthat a hátrányos helyzetű gyerekeknek a Máltai Szeretetszolgálat egy cég felajánlásának köszönhetően, a teherautónyi adományt hétfőn vették át a szervezet képviselői Budapesten.

Az adomány egy teherautónyi, azaz mintegy 10 ezer fagylaltot és egy raklapnyi pudingkészítményt tartalmaz, értéke több mint 5,5 millió forint – mondta el Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő az adomány hétfői átadásán, Budapesten.     A Waberer’s – Szemerey Logisztika Kft. által felajánlott szállítmányt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatja el a rászoruló gyerekeknek, s a jelenlegi helyzetben ez az adomány nemcsak édességet jelent számukra, hanem a társadalom odafigyelését is.  

Budapest, 2020. szeptember 14. Rétvári Bence, az Emberi Erõforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára beszél jégkrémadomány átadásán a Magyar Máltai Szeretetszolgálat I. kerületi Bem rakparti központjában 2020. szeptember 14-én. A Waberer’s – Szemerey Logisztika Kft. által felajánlott szállítmányt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatja el a rászoruló gyerekeknek. Az adomány egy teherautónyi, azaz mintegy 10 ezer fagylaltot és egy raklapnyi pudingkészítményt tartalmaz, értéke több mint 5,5 millió forint. MTI/Balogh Zoltán

   Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az összefogás fontosságára hívta fel a figyelmet, amely – mint mondta – minél szélesebb kört érint, annál sikeresebb. A parlamenti államtitkár emlékeztetett, hogy az elmúlt időszakban az egész ország megmozdult, a járványhelyzetben cégek és csoportok tettek felajánlásokat, beleértve a védőeszközöket, vitaminokat, kétkezi munkát, táplálékkiegészítőket.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó cikkek