Kezdőlap Belföld Misszióvezetők házastársait látta vendégül Herczegh Anita

Misszióvezetők házastársait látta vendégül Herczegh Anita

netmed

A köztársasági elnök felesége egész napos kiránduláson látta vendégül a Magyarországra akkreditált misszióvezetők házastársait csütörtökön; a program során a Heves megyei Egert és a Nógrád megyei világörökségi falut, Hollókőt keresték fel.

2013 óta minden évben szerveznek hasonló kirándulásokat. Igaz, hogy ez idő alatt már kicserélődött a nagyköveti gárda, de mégis fontosnak tartja, hogy minden évben új helyszínre vigye a vendégeit, mert nagyon sok szép látnivaló van Magyarországon, amit szívesen megmutat.
A tapasztalat szerint a kirándulásokon részt vevők később családostul, vagy a hazájukból érkező vendégekkel újra felkeresik ezeket a helyeket.

Eger, 2020. szeptember 24. Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége (b) és a Magyarországon akkreditált misszióvezetõk házastársai az Eszterházy Károly Egyetem könyvtárában Egerben 2020. szeptember 24-én. Herczegh Anita egész napos kiránduláson látta vendégül a misszióvezetõk házastársait. MTI/Bruzák Noémi

Az első kirándulást Pécsre szervezték, amit a köztársasági elnök felesége jól ismer, hiszen tíz évig élt ott, de jártak többek között a Dunakanyarban, a Balaton-felvidéken és Gyulán is. Csütörtökön Egerben az Érseki Palotát és az Eszterházy Károly Egyetem könyvtárát, Hollókőn az ófalu nevezetességeit keresték fel, a nógrádi faluban a nap végén a réteskészítés is szerepelt a programban.

Eger, 2020. szeptember 24. Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége (k) és a Magyarországon akkreditált misszióvezetõk házastársai az Érseki Palotában Egerben 2020. szeptember 24-én. Herczegh Anita egész napos kiránduláson látta vendégül a misszióvezetõk házastársait. MTI/Bruzák Noémi

A kirándulásokat rendszerint tavasszal szervezik, de a járvány az idén ezt nem tette lehetővé, a csütörtöki kirándulást pedig a legnagyobb biztonsággal bonyolították le.

Forrás: MTI

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó cikkek