Kezdőlap Belföld Várt aranykornak Szelleme

Várt aranykornak Szelleme

netmed

Magyar vagyok, Igen Magyar Vagyok, Szent Időkben, Szent helyekre, akaratom és vágyam hozott ide, Magyar Földből, Magyar Tűzből, Magyar Fényből, Magyar Vízből, Magyar Vagyok, Nincs KI Ellen, Nincs Ki ELLEN.
Magyar Vagyok, Istenem-Én Istenem Magyar bennem, Magyarul szól, Magyar karban, Magyarul remél, Magyarul álmodik, Magyar halkan: Szép vagy, Jó vagy Magyar lelkem, Nincs KI Ellen, Nincs Ki ELLEN.
Magyar, Igen Magyar Vagyok, MOST AZ AKARTAM LENNI, nem véletlen tenni, nem harsogni, öklöt rázni, örömömben sose fázni, hogy AZ IS VAGYOK.
Magyar Vagyok, átok nem fog, se szidalomfa, csak fogadások sorhalomba, Nincs KI ellen, csak szeretni, szeretni EGYRE, adni, nem elvárni: mi az mit kapni, hanem A CsodaSzellem.
Magyar Vagyok, Lemur, Mieyhun az Attaiszi, a Magyar Atlantida, PÁN-ON, KÚN-RÁM, minden körülménytől tiszta, imáimmal Magyar a Pálos-Tény, Maja-Plejád, a Szíriuszi-Regát, az Avar, a Szabir, a Tur-An.
Kárpáti ölekben ringat: Mihály, Mária, Rákóczy, Szent László, “Erzsébet és Mátyás Atya, Atilla”, Vagyok a szivükbefoglalt, áldás bőven ki nem fogyón hull rám, tervem ha volt: befejeztem, megélve mindent, nincs befejezetlen,
Atya fogant, Anya hordott, áldott gyermek, meséimmel, mondáimmal
Nincs KI ellen, nincs Ki ELLEN.
Létem szerves, csoda, csodaszarvas, Mag Úr, Hun Úr egyse farkas,
Turul szárnyam kieresztem, Nincs Ki ELLEN, Nincs KI Ellen, azt Terjesztem!
A Fényt terjesztem, élővé drága Anyaföldnek. NINCS KI ELLEN, NINCS KI ELLEN, ÍGY KELL LENNEM!!!
Magyar Vagyok, Most Istenemmel kibeszélem,
S Ő Magyarul szól: megzenélem, múltam egy hullám, ami elment, a jövőm, amit együtt írunk: az lesz, Tenger, Mind életünk ami volt: ezer születésem ezerszer kellett lennem, ezer jelenlétem hogy ideérjek, ezer álmom ezeregyféleképpen, ezer asszonyom, ezer gyermekem, ezer halálom, ezeregyféleképpen már nem számlálom, de EGY ÉLETEMBEN, pedig mindig: ÉN VAGYOK
Magyar Vagyok, Magyarnak Jöttem, és a Magyar most elindul, megindul Fénymagyarnak ÉnBelőlem, és nem fárad meg, ha majd székembe térek, mert Magyarul van beírva oda Magyarhitem, MAgyarLétem és a Mag, Magyar bennem: AZ ÖNFELTÁMADÁSOM, a Magyar új rend , Nincs KI Ellen, Nincs Ki ELLEN, ez az Áldásomban a Látomásom
Magyar Vagyok, Szent életben, Várandásban, Meglelésben,
„Magból-Szellem” istencsillagáradásban,
Bántás, rontás múljon bennem, ha másikad bántnád, szótlan marad a Szellem, Nincs Ki Ellen, Nincs Ki Ellen
Vigyázzunk EGY-MÁSRA, Vigyázzunk MAG-unkra, MIND MI SZENTEM!
Nincs KI Ellen, Nincs Ki ELLEN !!! Mára már Csak MAG-unkért kell Tennem

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó cikkek