Kezdőlap Belföld 100. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Lemez- és CD Börzét!

100. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Lemez- és CD Börzét!

netmed

Szeptember 19-én az Óbudai Kulturális Központban számos programmal, zenével, dedikálással várják az érdeklődőket!

Jubileumi, 100. Nemzetközi Lemez- és CD Börze, 2020. szeptember 19.-én 10-16 óra között az Óbudai Kulturális Központban (1032. Budapest, San Marco u. 81.)

A rendezvény mind a látogatók, mind a gyűjtők, eladók (80×180 cm-es asztalok biztosítása) részére ingyenes.

A Nemzetközi Lemez- és CD Börzéknek komoly hagyományai vannak Magyarországon is. A Lemezbörze,…plusz kezdeményezésére mintegy két és fél évtizeddel ezelőtt, 1996-ban a városligeti Petőfi Csarnokban gyűltek össze először a csillogó fekete hanglemezek és CD-k szerelmesei. Most pedig a 100.-nál tartunk! Ez alkalomra sokszínű programot szervezünk: készül egy jubileumi dal, mely a Börze napján kerül bemutatásra. Billy Holmes angol zeneszerző-énekes dedikál. Aznap a Magyar Posta kihelyezett postahivatalt üzemeltet és alkalmi emlékbélyegzőt használ. Személyesen lehet találkozni a közelmúltban megjelent Omega bélyeg tervezőjével, Elekes Attila Andréval, aki Pállay-Kovács Szilvia illusztrációját adaptálta bélyegre, mindketten jelen lesznek. Átadásra a Börze Award 2020, Várkonyi Mátyás Erkel Ferenc-díjas szövegíró-énekes-zenész részére. A hazai zenészek legszélesebb körét hívtuk meg az ünnepre, így őket is el lehet kapni egy autogram erejéig.

Jelentkezés: Tusják Zoltán: 30/231-6555 zolisweet@gmail.com , illetve Lemezbörze,…plusz: 430-0990 lemezborze@lemezborze.hu

További információk: https://www.facebook.com/lemezborze.hu/

0 hozzászólás
1

Kapcsolódó cikkek