Kezdőlap Belföld Magyar Guinness Rekorddöntés: 2.452.352 db puzzle, 850 m2-es TÖRTÉNELMI KÉP

Magyar Guinness Rekorddöntés: 2.452.352 db puzzle, 850 m2-es TÖRTÉNELMI KÉP

netmed

A Magyar Nemzetőrség Kárpát-Medence Rendvédelem bemutatta Nagy Nemzetépítő művét:

A  TÖRTÉNELEM DARABKÁI című alkotását!

Guinness Rekord döntés 3 kategóriában!

A Történelmi Emlékezet Társaság kezdeményezésére 2.452.352 darabra szabdalták a magyar nép történelmének legmeghatározóbb emlékeit és a „Történelmünk Darabkái” project keretében értékesítik. Most bárki megvásárolhatja a Szent Korona egyik darabját, persze „csak” egy Puzzle formájában, ami valljuk be, nem is olyan rossz most, hogy a fél világ kirakós lázban ég a karantén alatt.

Hatalmas magyar Puzzle Guinness-rekord

A különleges, 850 négyzetméteres képkirakós februárban állította fel 1. világ- és Guinness rekordját azzal, hogy 2 452 352 kis részével elkészült. A 2. és a 3. rekord felállítására pár napja került sor, amikor a világ legnagyobb darabszámú és méretű Puzzle-jeként bejegyezték a magyar történelem legmeghatározóbb eseményeit, személyeit és ereklyéit ábrázoló alkotást.
A cél, hogy egy nemzeti összefogás keretében megszülessen a 4. rekord is. A járvány lecsengését követően, egy nagyszabású rendezvény keretében és egy profi Puzzle-rakó csapat közreműködésével szeretnének bekerülni a rekordok könyvébe. A kirakóson olyan, nemzetünk eredetét és történelmét meghatározó események és alakok kaptak helyet, mint például Attila a hun király, a Honfoglalás, a Márciusi Ifjak vagy például Puskás Ferenc.

Minden darab igazi történelmi kincs Első sorban a nemzeti értékek előtt hivatott tisztelegni ez a project, amellett, hogy ebben a nehéz időszakban próbálja összefogásra ösztönözni a magyar népet. A Puzzle darabkái mély jelentéstartalommal bírnak és a szorosan egymásba karoló népet hivatottak szimbolizálni.A 22×33 méteres kép minden egyes darabkájából egyetlen egy készült, a maga egyedi jelölésével. A kis elemek mellé természetesen az eredetiséget és a tulajdonjogot igazoló okirat is jár. Ennek birtokában minden „Történelmünk Darabkái” vásárló kap nemzeti kincseinkből egy aprócska részt, erősítve önmagában hazaszeretetét és mélyítve a magyar nemzeti érzést.

Forrás: www.tortenelmunkdarabkai.hu

A tulajdonjogi okirat tartalma

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának közleménye alapján:
2020. februárjában mindenki teljesen másra készült. A Történelmi Emlékezet Társaság kezdeményezése, egy óriás közel 850 m2 alapterületű puzzle elkészítése és kirakása, mellyel hazai Guinness-rekordok közül egynek sikerült év elején a felállítása. A tervek szerint monumentálisabb és ünnepélyesebb publicitást érdemelt volna, de a jelenlegi helyzetben Ön ezúton jutott hozzá a Magyar Nemzet összetartozását jelképező darabkákhoz.
Fontos! A jelen Igazolás elismeri, hogy a megvásárolt puzzle illetve több puzzle egyedüli birtokosa Ön, értékével, jogaival szabadon rendelkezik. A „Nemzeti kirakós játék” hátulján található sorszám és egyéb jelzések útmutatása, személyét térképszerűen elnavigálja a gigantikus remekműben, segítségével átláthatóvá teszi a produktumot. A rendelkező igazolása további előnyökkel jár, hiszen amint hivatalossá válok a vírus megszűnése, azt követően nagyon-nagy szeretettel hívjuk meg tisztes személyét rendezvényünkre.
Kitűnő alkalom a világrekord felállítására, a magyar nemzet újjá születésére, a teljes „nemzeti kirakós játék” közös
összeillesztésére.
Az igazolás és puzzle darabkái mellé megkapja azok tulajdonjogát, a Nemzetünk egy részét alkotó birtokjogát, részvételét a felállított rekordokban (ezáltal a születési neve beíródik a történelembe), okiratba foglalva.
0 hozzászólás
1

Kapcsolódó cikkek