Kezdőlap Divat Divatdiktátor: Erica Pelosini

Divatdiktátor: Erica Pelosini

netmed

Az eklektikus divatkeverékéről ismert stílussztár, híres márkák nagyköveteként (pl. Christian Louboutin, Roberto Cavalli, Emilio Pucci, Salvatore Ferragamo, Mary Katrantzou) képviseli a divatot. Erica összetörő stílusáért sokan odavannak, ami nem csoda, hisz bármit is vesz fel, bárhol jelenik meg, mindenkinek feltűnik, annyira egyedi.

Ismerjük hát meg jobban!

Hogyan telik egy szabadnapod?

Mindig nagyon korán ébredek, szeretem élvezni a napsütést.  Amikor csak tudok, úszok a medencében, lezuhanyozom, majd kezdem a napomat. Reggelizem, válaszolok e-mailekre stb. Nagyon szeretek Alfredsnél kávézni, minden reggel ott kezdek.

Mi történik a háttérben, amikor készülsz?

Ez az alkalomtól függ. Amikor utazom, mindig rengeteg ruha van nálam. Los Angelesben szeretek hétköznapibb lenni, farmer rövidnadrágokkal és pólókkal, de igazából a kedvemtől függ. Nem hiszek nagyon a trendekben.

Soha nem hagyod el otthonodat…

Nagyon szeretem a Kelly vintage táskáimat és a farmer dzsekiket is. Viselheted őket ruhával vagy sportos megjelenéssel is. Soha nem hagyom el otthonomat kasmír nélkül.

Mik a szekrényeid alapvető elemei?

A cipő nagyon fontos számomra. Szinte az összes cipőtervező nagyon közeli barátom. Például Brian Atwood és Giuseppe Zanotti tervezték az esküvői cipőmet. Mindig laposba vagy magas sarkúba járok. Nálam köztes állapot nincs.

Mi a legnagyobb divatproblémád?

Szerintem nincs. Komolyan nem hiszem, hogy lenne ilyen.

Sokat költesz vagy spórolsz?

Nem igazán spórolok. Bárcsak megtenném. Cipőkre rengeteget költök. Annak ellenére, hogy a barátaim cipőtervezők, szeretek cipőket gyűjteni. Nem is hordom őket. Csak szeretem, ha vannak.

Mi inspirálja leginkább a stílusodat?

Az utazásaim, melynek során megfigyelem az épületeket, a piacokat, a művészetet és az életstílust. Minden alkalommal, amikor egy helyre utazom, találok valamit, amit hozzá akarok adni a gyűjteményemhez. Az is inspirál, hogy hol éltem. Olaszországban nagyon híres Versace és Cavalli. Tehát amikor Itáliában éltem, a Dolce & Gabbana-t, olaszabb stílusban öltöttem fel. Párizsba költözve “je ne sais quoi” lettem, kicsit kevésbé tökéletes, több fekete és egyszínű. LA-ba költözve nyugodtabbá váltam és utcai viseletbe kerültem. Hatásokat hordozok ezekből a helyekből, ahol éltem.

Mi az első számú stílustipped?

Légy önmagad és érezd jól magad abban, amit viselsz. Minden egyénnek megvan a maga stílusa és kényelmi szintje, attól függően, hogy milyen a teste és mitől érzi jól magát.

Soha nem látjuk kétszer ugyanabban a ruhában, de még hasonlóban sem! Ezért olyan különleges!

Imádnivaló tetőtől-talpig.

Forrás: https://thestrategy.ca/2018/09/20/erica-pelosini-leeman/
Képek: pinterest és instagram: https://www.instagram.com/ericapelosini/

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó cikkek