Kezdőlap Belföld The Voices! koncert Győrben

The Voices! koncert Győrben

netmed

Megtartják Győrben az idei The Voices! koncertet, amelyen az új operasztár generáció művészei lépnek fel

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel az 8 órakor kezdődő szabadtéri rendezvényt kizárólag előre igényelt, korlátozott számban elérthető belépőjeggyel lehet megtekinteni.
Első alkalommal lép fel Magyarországon a Párizsi Operaház szopránja, Adriana Gonzalez. A művészt korosztályának egyik legjelentősebb szopránjaként tartják számon, aki az elmúlt években többek között a Zürichi Opera és a Madridi Királyi Opera közönségét is meghódította, 2019-ben a Plácido Domingo’s Operalia Opera Világverseny első díját vette át Prágában. Láthatja a közönség napjaink egyik legkeresettebb tenorját, az olasz Stefan Popot. A művész többek között Angela Gheorghiu koncertjeinek állandó vendége. Az eseten fellép még Miller Zoltán énekes és Vörös Ádám trombitaművész is – olvasható a közleményben.
A koncerten közreműködik a Győri Filharmonikus Zenekar Csányi Valéria vezényletével.
Győr város nyári ajándékkoncertje csaknem tíz éves hagyománnyal rendelkezik, mára az egyik legnépszerűbb magyarországi zenei eseménnyé vált. Az eddigi esteken a legnépszerűbb operaslágerek mellett musical- és operettrészletek, valamint örökzöld slágerek hangzottak el.
Az idei zenei esemény házigazdája Dézsi Csaba András polgármester.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó cikkek