Kezdőlap Divat Az örök klasszikusok 1. Párduc és leopárd minta

Az örök klasszikusok 1. Párduc és leopárd minta

netmed

Itt van az ősz itt van újra.. pakolhatjuk át a szekrényt őszi üzemmódba!!

Bár már nem olyan meleg a nap és a hőmérséklet is hűvösebb,akkor is szeretjük ezt az évszakot. Vehetjük elő a szuper pulcsikat, kabátokat és a szebbnél szebb csizmákat.

Bizonyos dolgok sosem mennek ki a divatból. A fekete, a farmer, a bőrkabát például mind örök klasszikus – ahogy az állatminta is. A párduc-, leopárd-minták évtizedek óta uralják a kifutókat, nincs olyan szezon, amikor ne számítanának trendinek.

Viselni őket viszont már nem egyszerű: nem elég bátornak és magabiztosnak lenni, a szabályokat is ismerni kell.  Bármin is köszönjön vissza ez a minta, fontos, hogy visszafogott, szolid darabokkal kombináljunk. Egyrészt így letisztultabb lesz az összkép, másrészt csak így érvényesül igazán maga a minta. A kevesebb több

Nem kell tetőtől talpig párducfoltokba bújni, az is rendkívül izgalmas lehet, ha csak egy-egy kiegészítőn látják rajtatok.  Ha szeretnénk leopárd mintás darabot hordani, de nem szeretnénk túlságosan kitűnni, akkor visszafogottabb ruhákkal kombináljuk, hogy kényelmesen érezzük magunkat. Az a lényeg, hogy mi jól érezzük magunkat a bőrünkbe. Általában egy alap színhez ( legtöbbször a feketét vagy farmert) adják ezt a feltűnő darabot, és máris hétköznapiasabb hatást kelthetünk vele.

Nincs olyan nő, akinek ne lett volna életében legalább egy leopárd mintás kabátja, pulóverje. Egy ilyen kabát alapdarabnak számít egy hölgy életében, és ez nem is baj.

Na és persze az elmaradhatatlan leopárd mintás magassarkú, ami nem hiányozhat a cipő szerelmeseinek szekrényéből. Akár lazán egy farmerhoz, vagy egy fekete csinosabb szettet is fantasztikusan feldob, szexissé tesz.

A lényeg hogy légy bátor és viselj leopárdot!! 🙂

HuAnita

0 hozzászólás
2

Kapcsolódó cikkek