Kezdőlap Design Assassin’s Creed: élőszereplős sorozat indul

Assassin’s Creed: élőszereplős sorozat indul

netmed

A Netflix megkezdte az Assassin’s Creed TV univerzum felépítését. A streamer tartalmi megállapodást kötött az Ubisoft-tal egy élőszereplős, valamint animációs és anime sorozatok készítésére is.

Az Ubisoftnál 2017-ben merült fel először, hogy sorozatot kéne csinálni a játékból. Mozifilmmel 2016-ban már próbálkoztak 2016-ban, de a SCI-FI-be ágyazott történet túl bonyolult volt a nézők számára és hiába volt Michael Fassbender a főszereplő, megbukott a mozikban.

„Örülünk, hogy partnerek lehetünk a Ubisoft-szal és életre kelthetjük ezt a fantasztikus világot, amelyért az Assassin’s Creed szeretjük!” – mondta Peter Friedlander, a Netflix Original Series alelnöke. „Lélegzetelállító történelmi világa és hatalmas a globális vonzereje, mint minden idők egyik legjobban eladott videojáték-franchise-ja, elkötelezettek vagyunk az eposz felépítése és az izgalmas szórakozás biztosítása iránt!”

Amióta 2007-ben elindult, az Assassin’s Creed franchise világszerte több mint 155 millió játékot adott el és a videojáték-történelem egyik legjobban eladott sorozatává vált. 

„Több mint 10 éve rajongók milliói segítettek az Assassin’s Creed márka ikonikus franchise-á formálásában “ – mondta Jason Altman, a Los Angeles-i Ubisoft Film & Television vezetője. „Nagyon örülünk, hogy létrehozhatunk egy Assassin’s Creed sorozatot a Netflix segítségével, és alig várjuk, hogy kifejlesszük az Assassin’s Creed univerzum következő ságáját.”

Az Ubisoft Film & Television IP-alapú és eredeti film- és TV-projektjei a fejlesztés és a gyártás különböző szakaszaiban tartanak: Tom Clancy’s The Division (Netflix), Rabbids (Lionsgate), Just Dance (Screen Gems), Beyond Good & Evil ( Netflix), a Werewolves Within független játék , a Mythic Quest: Raven’s Bankett (Apple TV +) és a Rabbids Invasion francia animációs sorozat  (4. évad a Netflix-en).

Kíváncsian várjuk az élőszereplős sorozat melyik korba játszódik majd!

Forrás: deadline.com

0 hozzászólás
1

Kapcsolódó cikkek