Kezdőlap Pszichológia Értetlenül állunk egy folyamat közepén

Értetlenül állunk egy folyamat közepén

netmed

Ahogy az emberek, úgy a fák is rendelkeznek egy aura energiamezővel. Tudomány képes látható módon is megfigyelni ezeket a frekvenciális mezőket. A fákon ezt legkönnyebb, a napkelte, a napnyugta körül és a tiszta holdfényes estéken megfigyelni. Általában véve a fák energiamezeje kétszer-háromszor nagyobbra terjedhet ki, mint a fizikai átmérőjük. Bár bizonyos körülmények között ez lehet akár sokkal nagyobb, kiterjedtebb is.

Ösztönösen érzelmi ráhangolódással, sokkal jobban, erősebben képesek az emberek megérezni a fák tudatást és tudatosságát. Mi, tudósok igazoljuk, hogy egy fa alá állva érezhető annak a rezgésének beállítódása, szintje. Van olyanfajta rezgésük, is mint amikor a dús oxigént bocsájtják ki magukból, amely a jól-létekre és az életerőre van nagyon előnyös hatással.

Megfontolandó tény, hogy a mély ellazulást, belső egyensúlyt és az elme-test kapcsolatot erőteljesen befolyásolja a Föld szívritmusa. Ezenkívül az alvás REM fázisára és az álmodás folyamataira is kihatással bír.
Amennyiben tovább emelkedik, akkor elérheti a gyors béta aktivitás küszöbértékét, ami 12-15 Hz között mozog. Ez azért nem előnyös, mert figyelemhiányosságot, dekoncentrál-hatóságot is eredményezhet, sőt…
A Schumann-rezonancia intenzitása nem állandó, s nagyban függ olyan természeti jelenségektől, mint a trópusi és a globális átlaghőmérséklet-változás, az időjárási viszonyok stb. Az előzetes eredmények azt sugallják, hogy egy fokos átlaghőmérséklet-emelkedés már megkettőzheti a Schumann-rezonanciát, de ez még nem fordult elő. Egyelőre még csak pedzegetik és találgatják, hogy milyen pszichobiológiai hatásokra hajlamosít az ember esetében ez a sokféle fluktuáció.
Úgy vélem, hogy a fizikailag mérhető változások és kiváltó okok (a környezetszennyezéstől a tudatos időjárás-befolyásolásig) mellett a „kollektív tudatalatt-unk mélyén végbemenő átrendeződési folyamatok” is elemezendők a téma kapcsán.

A Gondviselés sokunkat ébresztget, „kimozdít a kényelmi körünkből. Kit a külső változások kényszerítenek, kit a belső sugallatai irányítanak”, de bárhogy is, a holnap már nem lesz olyan, mint a megszokott napok. A változások minden szinten elindultak már korábban, ám megdöbbentő, azon vizsgálatnak az eredménye, mely egy azonnali analizációs eljárást követelt. Harminc napban behatárolható, új ismeretlen folyamat indult el, hatásfoka negyvenyolc óránként eltérő adatokat mutat, egy szabályos logaritmus rendszerében.

0 hozzászólás
1

Kapcsolódó cikkek